Mirella Klanke

Wie ben ik nou

alles over mij 

 

 

Wie is Mirella

Ik ben altijd al een klein dikkertje geweest. Helaas heb ik er echt aanleg voor, want ik kijk alleen al naar chocolade en ik kom aan.

 

 

Ik ben maar 1m57 en ik woog op een gegeven moment 71 kilo, dus echt een tonnetje, en ik voelde mij diep ongelukkig en lelijk. Gevolg: ik ging “troost” eten waardoor ik nog dikker werd en steeds minder energie kreeg om nog wat te doen met de kinderen. Daarna kreeg ik ook nog eens een depressie. Op zich viel ik daar vanaf, want ik niet kon eten (hoe verkeerd is deze manier van afvallen!) en toen ik mij door medicatie en therapie weer beter ging voelen zaten de kilo’s er ook zo weer aan. Erger nog, toen ik zwanger raakte van mijn dochter stuurde ik mijn man ‘s-nachts de straat op voor cheeseburgers

 
 
 

“Onder de angst ligt de overwinning”

Als pubermeisje zat ik altijd van school naar huis op de fiets met in de ene hand een zak chips en in de andere hand een blik cola.

Thuis aangekomen nam ik nog maar even lekker 2 of 3 frikandellen en tussendoor deed ik op een mes een lik boter en dan lekker door de hagelslag, niet echt gezond te noemen dus. Ik ben maar 1m57 en ik woog op een gegeven moment 71 kilo, dus echt een tonnetje, en ik voelde mij diep ongelukkig en lelijk. Gevolg: ik ging “troost” eten waardoor ik nog dikker werd en steeds minder energie kreeg. Van teveel eten ging ik naar te weinig eten, nou ja zeg maar helemaal niets eten.

Na de geboorte van mijn oudste zoon raakte ik in een depressie. Op zich viel ik daar vanaf, want ik niet kon eten (hoe verkeerd is deze manier van afvallen!) en toen ik mij door medicatie en therapie weer beter ging voelen zaten de kilo’s er ook zo weer aan. Erger nog, toen ik zwanger raakte van mijn dochter stuurde ik mijn man ‘s-nachts de straat op voor cheeseburgers…

Ik begon mijzelf enorm af te kraken, ik noemde mijzelf een varken en was echt zo ongelukkig, en dat ondanks een mooi gezin.
Er moest dus echt wat gebeuren. Ik moest weer gelukkig en zelfverzekerd worden en ik nam een voedingsdeskundige in de arm. Stap voor stap ben ik mijn eet- en leefstijl gaan veranderen en ik merkte dat ik mij daar ontzettend goed bij voelde. Ik viel 19 kilo af, en ook geestelijk ging ik mij beter voelen. Ik werd ook zelfverzekerder en kreeg meer energie. 

 
 

 

“Zodat jij weer je energie, gezondheid en lichaam terug krijg”

Ik ging mij meer verdiepen in voeding, want ik werd erdoor geïnspireerd, want ik voelde me goed en fit. Het gevolg was het doen van een opleiding tot voedingsdeskundige.

Toen mijn dochter een puber werd merkte ik ondanks dat wij zo gezond aten dat ze niet lekker in haar vel zat, ze ervaarde veel hormonale klachten als hoofdpijnen, pijn in de buik, stemmingswisselingen (die ik ook had, ik was echt een heks), ze sliep slecht en ze had weinig energie. Ik wilde haar helpen dus ben ik mij gaan verdiepen in hormonen. Zo kwam ik bij Francisca van den Berg en ben ik bij haar de opleiding gaan doen tot hormooncoach, in eerste instantie puur om mijn dochter te kunnen helpen. Ik raakte alleen zo geïnspireerd dat ik dacht hier wil ik meer vrouwen en tieners mee helpen, want wat wij als vrouwen hormonaal ervaren is echt niet nodig, of kan in ieder geval in veel mindere mate.

Mirella’s missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen naar een gezondere levensstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, gezondheid en lichaam terug krijgt waar jij je goed bij voelt.

Weer stapje voor stapje je hormonen in balans brengen. Door bewustwording van wat je hormonen doen én hoe jij dat kan beïnvloeden.

Met behulp van de 10 stappen leer je binnen 10 weken hoe en waarom je nooit meer op dieet hoeft. Het is geen ‘quick fix’ methode. Het is een andere levensstijl die bijdraagt aan het verbeteren van jouw hormonale balans.

 
 

Vind mij op Insta!

Let the food be the medicine and the medicine be thy food